Intervengono S. Turchetti e T. Ferraresi
Il:12/04/2024
Dalle ore:11:30alle:13:00
Università degli studi di Parma - Via Kennedy, 6 - Parma | Intervengono S. Turchetti e T. Ferraresi
The workshop is organised by the Department of Economics and Management Sciences (DSEA) in collaboration with the Centre for Studies in European and International Affairs (CSEIA) of the University of Parma, within the framework of the ONFOODS Project (https://onfoods.it/).
Per l’IRPET partecipano Sara Turchetti e Tommaso Ferraresi con la relazione “To what extent are the Italian regional food systems vulnerable to climate shocks? An assessment framework to detect critical products” (di S. Turchetti, T. Ferraresi, L. Piccini, L. Ghezzi, R. Paniccià) durante la sessione:
PARALLEL 3.2: Accounting and reporting systems for the sustainability of food systems
Time: 12/Apr/2024: 11:30am-1:00pm · Location: AULA K 9 – Dipartimento di Scienze Economiche e Aziendali
08/10/2024
Fortezza da Basso | Intervengono N. Sciclone e N. Faraoni
02/10/2024
Teatro della Compagnia Via Cavour 50/r, Firenze | Interviene N. Sciclone
23/09/2024
WIFO, Arsenal Object 20, 1030 Vienna | Intervengono S. Turchetti, T. Ferraresi e M. Mariani